Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Teater 8-11 år

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
22 timmar
2020-09-17 17:00
1 745 SEK

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på teater och vill se om skådespeleri är något för dig? Öka din trygghet i att agera och gestalta olika karaktärer på ett kreativt sätt!

Innehåll
Tillsammans utforskar vi teatern med lek och övningar. Kanske vill du lära dig om skådespeleri, karaktärsarbete, improvisation, skrivande eller röst? Gruppen kommer gemensamt att få önska upplägg till de kommande tillfällena och uppvisningen. Kanske blir det en teater av improviserade karaktärer, utifrån ett tema eller ett färdigt manus?

Kursens fokus ligger på att ha roligt tillsammans samtidigt som vi utforskar teatern och fantasin. Vi avslutar med en uppvisning av vad vi har gjort för föräldrar och vänner i slutet av kursen. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren. Sista tillfället är det uppvisning. 
 
För vem
Både för dig som inte har några förkunskaper och för dig som spelat teater tidigare.

Kursledare
Karin Stranned

Karin Stranned är utbildad scenkonstnär vid University of Plymouth med bakgrund inom modern performance art. Sen sin examen har Karin arbetat både på och bakom scen i England och Sverige. Hon har erfarenhet av Shakespeare och Meisners skådespelarteknik. Historisk teater och teatermetoden devising ligger henne varmt om hjärtat. Just nu läser Karin sin masterutbildning i Teaterstudier vid Göteborgs universitet.

 Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teater 8-11 år.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teater 8-11 år!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner