Inga recensioner än

Sprakande nyårsmeny med enkla medel

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
4 timmar
Pris
1 995 SEK
Nästa kurstillfälle
12 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
1 995 SEK
Nästa kurstillfälle
12 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är det din tur att stå för nyårsfirandet i år? Bara lugn - en nyårsmeny behöver varken vara jättedyr eller krånglig. Du kan, med relativt enkla medel, laga en spännande och smakrik meny som garanterat imponerar på dina gäster.

Innehåll
På den här kursen lagar vi en förrätt, en huvudrätt och en dessert. Du får även tips på en läcker välkomstdrink. Vi fokuserar såklart på smakerna, men du får även lära dig hur du presenterar rätterna på ett snyggt sätt.

För vem
Denna kurs passar alla 

Kursledare
Josefin är modedesignern som har en stor passion för både mat & bakning. Idérik och kreativ med stor känsla för både smaksättning och formgivning. Har bakat och lagat mat sedan barnsben och spenderar all sin lediga tid i köket. Har även i yngre år jobbat på lunchrestaurang, samt på hotell och konditori. Driver kontot ”matochkarlek” på Instagram där jag delar med mig av mina recept från världens alla hörn. En kul merit är en tredjeplats i Hemmets Journals Bull-SM med mina ”knapriga knäckiga kanelbullar”

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mat och materialkostnad är inkluderad i den totala kursavgiften.
Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 december, 2023

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sprakande nyårsmeny med enkla medel och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights