Visa kurser.se som: Mobil

Smartare Kommunikation kurs.

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
9 timmar
2019-10-03 18:00
1 295 SEK

Kursbeskrivning

I den här kursen får du nycklar till en lugnare vardag. Hur du själv kan påverka din kropp och själ.

 

Innehåll

Något vi gör dagligen är att kommunicera, på ett eller annat sätt. Vilket beteende vi uppvisar är något som i vissa fall sker per automatik beroende på vår tidigare erfarenhet. För att lyckas få goda resultat i sina relationer och sin kommunikation är självinsikt en central del, först då kan vi reflektera och öka vår förmåga att få starka och tillitsfulla relationer.

Det finns många olika sätt att öva upp förmågan att kommunicera smartare, i den här föreläsningen kommer flera handfasta tips att delas ut. Bidraget vi själva kan göra för att få leva i en trevligare värld börjar hos oss själva och att utveckla sin samtalsstil i en positiv riktning kan bara göra gott, så ta chansen!

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Yvette Palm är beteendevetare och mental tränare med en utgångspunkt från artistbranschen. Hon har varit professionell sångerska sedan unga år och har en spännande men också turbulent livsresa bakom sig. Genom egna erfarenheter och vetenskapligt underbyggd forskning ger hon sina kursdeltagare en intressant och utvecklande upplevelse genom kursen. Mycket energi och inspiration utlovas!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Smartare Kommunikation kurs..

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Smartare Kommunikation kurs.!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner