Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Göteborg
10 timmar
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Sensing Yoga är härligt naturliga, mjuka rörelser utan linjeringar, utan korrigeringar och alltid på kroppens villkor såklart! När vi rör oss på det här sättet börjar vi bearbeta vår bindväv.

Innehåll
I Sensing yogan går vi tillbaka till att röra oss på ett intuitivt sätt på kroppens villkor. Naturliga rörelsemönster har vi alla inom oss men i dagens stressiga samhälle glömmer vi lätt bort att ANVÄNDA kroppen och istället tar vi till alla möjliga hjälpmedel för att underlätta för oss. Sensing yoga handlar om att omprogrammera och ge information till muskler och mjukdelar och släppa på låsningar.


För vem
Lider du av långvarig smärtproblematik pga. sjukdom, obalanser eller skador? Har du svårt att komma ur cirkeln av begränsningar som detta medför och vill hitta något som lindrar?

Då kan Sensing vara något för dig eftersom det handlar om lugna igenkännande rörelser som syftar till att få igång kroppen på ett skonsamt sätt på dina villkor.

Det här är verkligen en metod som passar precis alla människor för du utgår hela tiden efter dig själv och din förmåga. Även du som inte har någon smärtproblematik kan göra detta för att det är helt underbart och det skapar bättre rörlighet.


Kursledare
Ylva Andréasson har många års erfarenhet av att arbeta med människor inom olika branscher. Jobbar med personligt engagemang, flexibilitet och uppriktighet.

Utbildad Certifierad coach i KBT/ACT samt stresshantering. Är Certifierad instruktör i Qigong, Mindfulness, Restorative Yoga och Sensing Yoga som är underbara tekniker för att skapa återhämtning och rörelse!

LÄNK till mjukt flöde i Sensing Yoga

https://youtu.be/azqt_a8k3pQ

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sensing Yoga.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sensing Yoga!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner