Visa kurser.se som: Mobil

Saxofon, enskild undervisning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Kungälv
2 timmar
1 795 SEK

Kursbeskrivning

Uppfyll en ny eller gammal dröm och lära dig att spela saxofon. Tid enligt överenskommelse.

Innehåll

Lektionerna sker enskilt med Biggi fem veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagarna för att ni ska lära er så mycket som möjligt. Undervisningen sker under hela dagar men inte på röda dagar.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Biggi Vinkeloe spelar flöjt och saxofon och är en internationellt verksam musiker, kompositör och pedagog. Hon spelar på 30 album som kom ut i Nordamerika och Europa.
I Sverige har hon gruppen ZAEA (spirituell musik från år 1000 till idag för 2 röster, orgel, saxofon), Biggi Vinkeloe Trio och Amazonas.
Hon leder workshop orkestern SHO med mer än 22 deltagare. Hon har undervisat saxofon och flöjt (klassisk och improvisation) i många år.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

Bra att veta 
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Saxofon, enskild undervisning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Saxofon, enskild undervisning!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner