Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Sång, enskild undervisning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
5 timmar
3 250 SEK

Kursbeskrivning

Bli den sångaren du har drömt om! Du får hjälp att lära dig sjunga på rätt sätt samt utveckla dina möjligheter som sångare. Du får också möjlighet att förberedda dig inför din drömkarriär eller ett drömjobb som sångare. Tid enligt överenskommelse.

Innehåll

Bra att veta! Start gäller från 25/8-2020.

Varmt välkommen med er intresseanmälan redan idag.
Lektionerna sker enskilt med Nina tio veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagarna för att ni ska lära er så mycket som möjligt. Undervisningen sker under hela dagar men inte på röda dagar.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Nina Ewald är frilansande sångare utbildad vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hon är sopran och en av tre konstnärliga ledare i Operakompaniet Man Must Sing, som beställer, producerar och framför nyskriven normkreativ opera på svenska.
Hon har sjungit barnopera på GöteborgsOperan, sommaropera på Läckö slott samt varit solist med Göteborgs Symfoniker.
Hon är också sopran i workshopen Pop-Up Schubert. I undervisningen tycker Nina att det är viktigt med lust och glädje, och hon utgår från varje elevs behov och önskemål.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

Bra att veta
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sång, enskild undervisning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sång, enskild undervisning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner