Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Trollhättan
6 timmar
2020-04-26 10:00
495 SEK

Kursbeskrivning

Rawfood är trenden som svepte in över Sverige och stora delar av världen och som kommit för att stanna. Den passar in i vår tid eftersom den är nyttig, snabb, enkel och supergod.

Om kursen
Under en dag får du lära dig att laga spännande rätter, desserter och bakverk i fantastiska färger, av färska grönsaker, frukter och nötter. Du får information och kunskap för att själv kunna laga denna goda och hälsosamma mat hemma, du får även lära dig grunderna i raw food och dess gynnsamma tillagningsmetoder, deras användningsområden och smaksättare som du kan komplettera din ”vanliga” mat med. Rawfood är främst råvaror som har upphettats lite eller inte alls. Rawfood är fyllt med näring och ger dig hälsoeffekter som gör dig piggare, friskare och starkare.

Deltagarna arbetar i mindre grupper och tillsammans lagar vi en färgsprakande buffé av fantastiskt goda maträtter och bakverk. Efteråt äter vi tillsammans, vi utvärderar rätterna och recepten.

För vem
Kursen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Wibecke har ett starkt brinnande intresse för hälsosam matlagning, hon älskar att experimentera i köket och använder sig av spännande och bra råvaror i sin matlagning.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 200 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med förkläde och diskhandduk. Du får utskrivet recept och en härlig doggybag av de läckerheter som blir över.

Du får ett recepthäfte som innehåller alla de rätter vi kommer att laga, samt en härlig doggybag av de läckerheter som blir över.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Rawfood.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Rawfood!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner