Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Skara
5 timmar
2019-10-03 17:00
395 SEK

Kursbeskrivning

Qigong är en del i den Traditionella Kinesiska Medicinen där man jobbar med kroppens energisystem. Det är en träning som ger dig ny energi och aktiverar ditt inre lugn och ro-system, på ett enkelt sätt.

Om kursen
Med de sköna, långsamma rörelserna hittar kroppen sin naturliga balans. Man tränar upp den inre muskulaturen så att kroppen blir smidigare och uthålligare, ledernas rörlighet förbättras, blodcirkulationen ökar och halten av kroppens lugn och ro hormon, oxytocin, höjs.

Vi tränar Zhineng Qigong som är en modern kraftfull Qigong. Vi går också igenom viss teori.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Det är en träning som passar alla oberoende av ålder och hälsotillstånd eftersom qigong anpassas till den enskilda personen.

Kursledare
Helena Bergstedt är utbildad Qigonginstruktör, Diplomerad Massör, Akupressör och Spaterapeut med 12 års erfarenhet.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kompendium om Zhineng Qigong i ingår i kursavgiften. Vi tränar i vanlig klädsel, gärna i strumplästen. 

BRA ATT VETA
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böckerhos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Qigong.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Qigong!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner