Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

När strömmen går

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
3 timmar
2020-10-10 11:00
275 SEK

Kursbeskrivning

Vi blir allt mer beroende av att elen fungerar, att det finns vatten i kranarna att allt bara fungerar. Vad gör du om det helt plötsligt inte fungerar?

Innehåll
Strömavbrott blir allt vanligare i Sverige. Och i takt med att klimatet förändras väntas stormar, översvämningar och snöoväder bli vanligare. Och det kan öka risken för elavbrott.

När strömmen går eller om du blir insnöad eller något annat händer så det inte fungerar som normalt hemma. Kanske är du ute och kör bil och får motorstopp.

Vad gör du då? 

Ledaren Lilian berättar handfasta tips vad man bör tänka på, mat, vatten och värme är ju viktigt för oss och vad du kan förbereda hemma ifall att något oförutsett inträffar.

För vem
Denna kurs är för dig som vill lära dig mer om hur du kan vara förberedd inför oväntade saker.

Kursledare
Lilian Svensk är utbildad miljöinformatör. Hon är även växt- och naturintresserad kvinna som tar vara på det mesta i skog och mark. Svampar, vilda växter och odling är hennes främsta intressen.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om När strömmen går.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera När strömmen går!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner