Visa kurser.se som: Mobil

Musikalsång vuxen

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
20 timmar
2021-03-14 15:30
1 895 SEK

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på musikalsång och vill se om det är något för dig? Öka din trygghet i att agera och gestalta olika karaktärer på ett kreativt sätt!. Vi kommer att göra ett utdrag ur en musikal med text, sång, dans och kör.

Innehåll

Beskrivning:

Vi fokuserar på att sätta i hop musikalnummer av sång och enkla rörelser. Målet är att lära sig mer om musikal som genre och att utforska sång tillsammans som en riktig ensemble. Det finns även chans att sjunga solosång och duett. Kursen är uppbyggd av en sång och rörelse uppvärmning, lära sig stämmor och sångtexter, studera roller och interpretation för att sedan sätta ihop allting till nummer. Inspiration att lyssna och titta på: Rent, West side story, Kristina från Duvemåla, Chess, Hair, We will rock you, La la land, Wicked, Les miserables & The greatest showman.

Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren.

För vem
Denna kurs riktar sig till likasinnade som vill spela musikal, så du behöver inte ha några förkunskaper. Kursen är för vuxna.

Kursledare

Alma Johansson

Utbildad på Performing Arts school i Göteborg har Alma de senaste 4 åren jobbat som musikalartist främst utomlands. Nu senast på en lyxkryssning som ledande solist för det tyska kryssningsföretaget AIDA. I mellan artistkontrakt när hon själv inte står på scen brukar hon även undervisa. Alma har en väldigt bred genrekunskap i dans då hon förutom sin professionella utbildning även har dansat sen barnsben och gått en spetsinriktad danslinje på gymnasiet. Hon har en stor erfarenhet av att anpassa kurser för olika åldrar och sätter alltid svårighetsgraden efter gruppen. Alma älskar att undervisa och tycker det viktigaste med en kurs är att ha roligt.


Kursmaterial

Ta med vattenflaska, blyertspenna och en mapp att lägga papper i. Bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i.

Bra att veta

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Musikalsång vuxen.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Musikalsång vuxen!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner