Inga recensioner än

Mobilkurs - filma och skapa content med din telefon

Medborgarskolan Väst, i Halmstad
Längd
15 timmar
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du skapa snygga videoklipp med endast din mobil som redskap? Då kan detta vara precis den kursen som du söker!

 

OM ARRANGEMANGET
Vill du skapa snygga videoklipp med endast din mobil som redskap? Vill du kunna sätta ihop klippen från semestern till en video och visa för vännerna? Eller vill du göra ett bildkollage på husdjuren? Det kanske låter omöjligt men idag finns det nästan inga gränser för vad du kan skapa med din högteknologiska kompanjon. I denna kurs får du lära dig hur man använder sin mobil till att filma, klippa och visa upp sina videoklipp. 

Innehåll: 
I denna kurs får du lära dig att skapa videor/kortfilmer genom att bara använda din mobil. Vi kommer bekanta oss med en app som ger dig möjlighet att klippa ihop det du filmat eller fotat. Vi kommer även gå igenom grunderna i filmskapande och filmspråk och hur du kan få dina videor att kännas spännande och intressanta. 

Upplägg:
Kvällskurs, tisdagar

För vem:
mobilvana krävs. Vi kommer ladda ned redigeringsappen tillsammans. 

Kursledare:
David Sjöwding är utbildad inom filmteori och filmproduktion. Han har klippt och redigerat både privata och professionella produktioner till Youtube, Instagram och Facebook sedan 2019. 

Kursmaterial:
Iphone eller Android-mobil. Ta även med laddare då apparna vi använder drar mycket batteri. En powerbank kan också vara bra att ta med om du har en. Vi kommer använda oss av redigeringsappen CapCut för att klippa det vi filmar. Appen kommer vi ladda ned tillsammans på första kurstillfället. 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 september, 2023

  • Kurs
  • Halmstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Mobilkurs - filma och skapa content med din telefon och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights