Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Halmstad
10 timmar
2019-11-16 12:00
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Vill du lära dig massera och upptäcka beröringens magi? Massage är beröring och beröring är livsviktig för alla. Massage ger avslappning, kan lindra smärta, ge njutning och livsglädje. Tips! Har du redan gått kursen eller har erfarenheten sedan tidigare, finns en repetitionskurs som startar den 24/11

Innehåll
Vi går igenom grundtekniker i klassisk massage för att ge en skön och effektiv massage för hela kroppen. Vi arbetar två och två med enkla grepp där du får pröva dig fram till vilka tekniker som fungerar bäst för dig. För att du ska lära dig på bästa sätt kommer du både att ge och få massage. Vi varvar teori och praktik genom kursens gång och du får chans att ställa frågor. Marita delar även med sig av sina erfarenheter genom åren som massör. Efter avslutad kurs har du lärt dig grepp och knep för att kunna massera både dig själv och andra.

För vem
Du behöver inga förkunskaper för att delta. Kursen passar dig som vill lära dig massage för hemmabruk.

Kursledare
Marita arbetar till vardags som massör, häsoinspiratör och ledare inom löpning och annan träning. Hon har varit aktiv och arbetat med hälsa i över 30 år.

Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Medtag eget liggunderlag, stort badlakan och en mindre kudde. Bär oömma och bekväma kläder.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Massage.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Massage!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner