Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Måleri - olika tekniker

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Skövde
21 timmar
2020-10-08 17:30
1 095 SEK

Kursbeskrivning

Det är aldrig för sent att börja teckna eller måla. Använd din fantasi och uttryck dig i färg och form. Dela skaparglädje med andra. En underbar, avstressande hobby. Vår ledare undervisar i teckning, akvarell och akryl. Kursen innehåller färgteori.

Om kursen
Färgteori är tillsammans med perspektiv och komposition grunden för din egen konstnärliga utveckling, du kan måla abstrakt eller föreställande utifrån din egen stil för personlig utveckling av uttryck. Vi anpassar allt vid kursstart.

För vem
Kursen vänder sig till både nybörjare och fortsättare.

Kursledare
Eva Johansson är utbildad bildlärare på Jönköping Universitet, hon har arbetat som ateljérista och har pedagogiska erfarenheter av arbete med barn, ungdomar och vuxna. För Eva är skapande ett sätt att koppla av, själv ägnar hon sig åt måleri och gillar att dela med sig av sina erfarenheter till andra.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.
 
Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Våra deltagare tar med eget material till den eller de tekniker som önskas utövas: d.v.s. ritblock, pennor, dukar, färg och penslar. Har du inte material till måleri kan du ta med skissblock och pennor till första tillfället och får då tips på vad du kan köpa.


Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måleri - olika tekniker.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måleri - olika tekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner