Visa kurser.se som: Mobil

Måla i akvarell och collage - julkort

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Skövde
5 timmar
2019-12-07 11:00
395 SEK

Kursbeskrivning

Prova på härlig och kreativ akvarellmålning i kombination med collage.

Om kursen
Med hjälp av t ex maskeringstejp och vaxkrita målar vi fram enkla former och idéer i akvarell. Det kan vara snöklädda hus och enkla granar, natthimmel och vintersnö.... Vi prövar också på att komplettera med andra material för att skapa julkort i collageteknik.
Barn upptill 15 år går för halva deltagaravgiften i målsmans sällskap.

Paus för egen medhavd lunch eller fika kl 13-13:30.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Kursen passar för både nybörjare och erfarna.

Kursledare
Eva Johansson är utbildad bildlärare på Jönköping Universitet, hon har arbetat som ateljérista och har pedagogiska erfarenheter av arbete med barn, ungdomar och vuxna. För Eva är skapande ett sätt att koppla av, själv ägnar hon sig åt måleri och gillar att dela med sig av sina erfarenheter till andra.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften men vi har enklare akvarellfärger för dig som inte har något sedan tidigare.
Deltagarna tar med akvarellpapper i block minst 200 grams.
Beträffande material till collage så är det personligt vad man känner sig inspirerad av att att använda. Här är några tips: presentpapper, tårtpapper, spetsar, glitter, paljetter, band, foton och tidningar/magasin.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla i akvarell och collage - julkort.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla i akvarell och collage - julkort!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner