Visa kurser.se som: Mobil

Måla i akryl nybörjare

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
14 timmar
2019-09-28 10:00
1 290 SEK

Kursbeskrivning

Prova på att måla med mångsidig och rolig akrylfärg under en helg! Vi går igenom grundläggande tekniker och lär oss om färger och valörer.

Innehåll
Vi målar enkla motiv för nybörjare såsom stilleben eller landskap, Akryl är en vattenlösllig, luktrfri och snabbtorkande tubfärg som kan varieras i det oändliga. Deltagarna målar efter egen förmåga.

Helgkurs 28-29 september; lördag-söndag 10.00-16.00. Vi träffas och målar intensivt en helg. Det är skönt att inte behöva packa ihop sina saker när dagen är slut - nästa dag fortsätter vi bara där vi slutade.

För vem
Kursen passar för dig som är nybörjare. Kursen vänder sig till vuxna.

Kursledare
Renata har varit kursledare hos oss på Medborgarskolan sedan år 2006. Renata är utbildad till reklamtecknare och illustratör i Slovakien och har gått på konstindustriskola i Sverige. Hon har mer än 40 års erfarenhet som reklam- och illustrationstecknare i Sverige och har undervisat både på högstadiet och gymnasiet.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Förslag på material får du i din kallelse innan kursstart. Kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Stafflier finns på plats.

Medborgarskolan tillämpar miljövänligt måleri i vår målarverksamhet:
-Använd vattenbaserad teknik utan lösningsmedel
-Använd vattenbaserade färger och färger utan kadmiumpigment
-Följ anvisningarna som finns i lokalen för penseltvätt och handtvätt

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Mot uppvisande av din kallelse får du 15 procents rabatt på Målarboden i Trollhättan och 10 procents rabatt på Colorama i Uddevalla.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla i akryl nybörjare.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla i akryl nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner