Inga recensioner än

Libanesisk afton

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
4 timmar
Pris
1 995 SEK
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
1 995 SEK
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Innehåll
Libanesiska smårätter, eller meze som det också kallas, är den perfekta bjudmaten. Rätterna serveras ungefär som ett svenskt smörgåsbord eller spanska tapas. Rätterna funkar även utmärkt att servera som förrätter. Meze är vanligt i Mellanöstern, men även runt Medelhavet, framför allt i Turkiet. Maten är färgglad och nyttig, med massor av grönsaker. Det finns hundratals olika meze-rätter och under vår libanesiska afton kommer du få en chans att lära dig några av dem. Du kommer också få chansen att upptäcka massor av nya spännande smaker och garanterat hitta några nya favoriter!

För vem
Denna kurs passar alla 

Kursledare
Josefin är modedesignern som har en stor passion för både mat & bakning. Idérik och kreativ med stor känsla för både smaksättning och formgivning. Har bakat och lagat mat sedan barnsben och spenderar all sin lediga tid i köket. Har även i yngre år jobbat på lunchrestaurang, samt på hotell och konditori. Driver kontot ”matochkarlek” på Instagram där jag delar med mig av mina recept från världens alla hörn. En kul merit är en tredjeplats i Hemmets Journals Bull-SM med mina ”knapriga knäckiga kanelbullar”

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mat och materialkostnad är inkluderad i den totala kursavgiften.
Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

23 oktober, 2023

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Libanesisk afton och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights