Visa kurser.se som: Mobil

Lätt och lyxig vardagsmat - matlagning för herrar 55+

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Halmstad
12 timmar
2020-03-04 16:00
995 SEK

Kursbeskrivning

Lätt och lyxig vardagsmat, det betyder inte att det behöver vara avancerat att tillaga. Lär dig laga olika maträtter, utmana dig till att prova nya kombinationer. Måltider – stunder på dagen som ger kraft och hälsa.

Innehåll
Du lär dig tillaga klassisk mat som gör sig lika bra hemma i köket på en lördagskväll som när du har bjudning. Du fördjupar dig i matlagningens fantastiskt goda värld och lär dig om såväl råvaror som själva tillagningen. Kursledaren inspirerar och hjälper dig att få till den bästa smaken på din matlagning. Vi pratar även om kostens betydelse för hälsan.

Kursen går en gång i veckan i tre veckor på samma dag och tid.

För vem
Du behöver inga förkunskaper för att delta. Kursen vänder sig till herrar 55+

Kursledare
Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Elisabeth Rydén har tidigare arbetat som bl a hushållslärare/restauranglärare.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer med ca 75 kronor/gg vilket betalas kontant till kursledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att kursledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lätt och lyxig vardagsmat - matlagning för herrar 55+.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lätt och lyxig vardagsmat - matlagning för herrar 55+!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner