Inga recensioner än

Läs & Res Rom - italienska och latin med Johan Hjertén

Längd
24 timmar
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
19 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
19 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

LÄS & RES TILL ROM - Anmäl dig före 1/9 om du vill med på resan! Se mer info nedan.

Välkommen till en kurs om Rom inklusive språken italienska och latin! Start TORSDAG 19/10 på Medborgarskolan i Skara. Uppehåll 2/11 + 9/11 samt torsdagarna efter jul och nyår.

Kostnad 1195:-. Material ingår som din kursledare förbereder till varje tillfälle.

Vår kursledare är Johan Hjertén, gymnasielärare i Skara, med mångårig erfarenhet av att leda kurser i italienska och latin, samt van reseledare i Rom och Italien.

Vi studerar Rom genom olika epoker, från grundandet år 753 f Kr fram till dagens myllrande storstad. Vi lär oss de nödvändigaste orden och fraserna på italienska, samt dechiffrerar ett antal latinska inskrifter från La città eterna - Den eviga staden.

Vi planerar att genomföra vår gemensamma resa till Rom i mitten av februari 2024. Kostnaden för resan ingår inte i kursavgiften. För att Johan ska kunna planera resan i god tid - anmäla dig till kursen här på hemsidan och maila sedan honom före den 1/9 att du vill med till Rom: johanhjerten@gmail.com

Det är naturligtvis frivilligt att följa följa med till Rom och du kan välja att endast gå kursen för att få ökad kunskap om staden och Italiens språk.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 oktober, 2023

  • Kurs
  • Skara

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Läs & Res Rom - italienska och latin med Johan Hjertén och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights