Visa kurser.se som: Mobil

Lär dig sy och laga

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Halmstad
9 timmar
2019-10-03 18:00
895 SEK

Kursbeskrivning

Här kan du sy nytt eller laga/förändra gammalt. Du lär dig grunderna i maskinsömnad.

Innehåll
Du lär dig grunderna i sömnad. Sedan arbetar du med ett eget valt projekt och mönster och kursledaren guidar dig igenom processen hela vägen till ett färdigt/lagat plagg. Kursen innehåller både teoretiska genomgångar i grupp och individuell vägledning utifrån ditt valda projekt.

För vem
Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Sömnadsmaterial ingår inte i kursavgiften. Det finns några äldre symaskiner att låna på kurstid, men det går också bra att ta med sin egen symaskin. 

Detta bör du ha med dig till kursen:

· Ett plagg att laga alternativt ett mönster anpassat efter dina tidigare kunskaper inom sömnad och det tyg du önskar använda
· Tråd
· Symaskinsnålar
· Knappnålar
· Synålar
· Måttband
· Tygsax
· Sprättare

Bra att veta
Välj ett tyg som är enkelt att arbeta med och undvik trikåtyg då det är ett svårarbetat tyg. Tänk på att köpa ett mönster som motsvarar dina tidigare erfarenheter av sömnad.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.                                    

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lär dig sy och laga.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lär dig sy och laga!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner