Kvällskurs i stickning

Medborgarskolan Väst, i Halmstad
Längd
12 timmar
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
24 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
24 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du alltid velat lära dig sticka, men aldrig kommit till skott? Nu är det dags! Den här grundkursen ger dig all kunskap du behöver för att äntligen kunna komma igång med din stickning.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan. Lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.   

För vem
Ingen tidigare erfarenhet behövs

Kursledare
Eva-Karin Ederlöv är textillärare sedan många år med stor vana vid att lära ut stickning till nybörjare. Tycker om att lyssna till deltagarnas önskemål och försöka hjälpa dem att nå sina mål.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Du får stickor och garn för att kunna lära dig grunderna. Vi tillhandahåller stickor och ett nystan garn till den allra första stickningen. Sedan när du känner att du kan grunderna handlar du det garn och stickor du behöver för nästa stickprojekt.

Kallelse/Faktura
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken "Kursavgift och betalning" på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Bra att veta
Vi bjuder på kaffe

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 oktober, 2023

  • Kurs
  • Halmstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kvällskurs i stickning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights