Visa kurser.se som: Mobil

Kundaliniyoga

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
20 timmar
2021-09-06 19:30
1 895 SEK

Kursbeskrivning

Kundaliniyoga är en vitaliserande och dynamisk form av yoga som hjälper dig att reducera stress och öka tankens klarhet.

Utifrån rådande läge har vi begränsat antalet deltagare på kursen till max 6 deltagare.

Innehåll
Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet. Syftet med Kundaliniyoga är främst att skapa en inre frid så att du kan bli nöjd med dig själv som den du är. Som utövare får du träna upp din förmåga att lyssna inåt. Du lär dig nya rörelser och meditationer allt eftersom.

För vem
Du anpassar övningarna efter din egen förmåga så inga förkunskaper krävs men kursen vänder sig även till dig som har grunderna i Kundaliniyoga och vill fördjupa dig i både den kroppsliga och själsliga delen i Kundaliniyoga. Vid graviditet däremot är det många övningar som inte är lämpliga att utföra utan vi rekommenderar kurs i gravidyoga.

Kursledare
Camilla Fogelgren är Internationellt certifierad enl KRI. Hon har utövat Kundaliniyoga sedan 10 år tillbaka och har ett stort intresse av både fysisk och mental hälsa. 

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mjuk ledig klädsel och barfota rekommenderas. Medtag en fast kudde att sitta på och en filt. Yogamatta finns att låna.

Anpassningar under pandemin
För att du ska känna dig trygg att delta, har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att förhindra smittspridning. Därför ber vi dig att endast delta när du är fullt frisk, tänka på handhygienen samt hålla avstånd till andra. Tack för visad hänsyn!

Bra att veta
Omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kundaliniyoga.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kundaliniyoga!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner