Visa kurser.se som: Mobil

Kundaliniyoga

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Kungsbacka
12 timmar
2019-10-27 17:00
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Kundaliniyoga är en vitaliserande och dynamsik form av yoga som hjälper oss att reducera stress och öka tankens klarhet.

Innehåll
Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet. Syftet med Kundaliniyoga är främst att skapa en inre frid så att man kan bli nöjd med sig själv som den man är. Som utövare får man träna upp sin förmåga att lyssna inåt. 

Upplägg
Kurs en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella uppehåll på lov bestäms inom gruppen. Varje tillfälle är 90 minuter och klassen avslutas med meditation.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du anpassar övningarna efter din egen förmåga. Vid graviditet däremot är det många övningar som inte är lämpliga att utföra.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Vi rekommenderar barfota och att du bär mjuk och ledig klädsel som du enkelt kan röra dig i. Ta gärna med dig en yogamatta, fast kudde att sitta på och en filt.

Bra att veta
På denna kurs kan du använda ditt friskvårdsbidrag, friskvårdskuponger eller Actiway. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din anmälan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kundaliniyoga.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kundaliniyoga!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner