Visa kurser.se som: Mobil

Kosten som hjälper kroppen att läka

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
2 timmar
2020-02-26 18:30
350 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en hälsosam kosthållning. Mia Vikander guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren, naturlig mat!

Om föreläsningen
I föreläsningen får du ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon berättar om hur hon genom kosten och det autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom- och medicinfri.

Mia berättar om hur hon hjälpt kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Föreläsningen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid. Du får inspiration och kunskap om bland annat antiinflammatorisk kost, paleokost, autoimmuna protokollet, lågkolhydratkost samt hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa. Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren, naturlig mat.

Föreläsningen ger dig baskunskaper kring vad som kan vara bra för dig, tips och råd hur du startar din egen hälsoresa, samt förslag på ingredienser och maträtter att laga till vardags. Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en hälsosam kosthållning.
 
För vem
Föreläsningen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
 
Efter föreläsningen får du med dig kostupplägg på paleokost och det autoimmuna protokollet.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Bra att veta
Du får en kallelse till föreläsningen ca 1-2 veckor innan.

Föreläsningen är ca 1,5 timma lång med 15 min paus. Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Köpt biljett återlöses ej.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kosten som hjälper kroppen att läka.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kosten som hjälper kroppen att läka!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner