Visa kurser.se som: Mobil

Konstskola för unga 8-12 år

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Hjo
12 timmar
2020-02-23 14:00
725 SEK

Kursbeskrivning

I vår populära konstskola arbetar vi med färg, form och fantasi, i olika material och tekniker, för att utan prestationskrav få utlopp för skaparglädjen.

Om kursen
Vi diskuterar bildernas innehåll och uppbyggnad och tränar därigenom förmågan att utveckla personliga konstnärliga intressen. Barnen får prova på olika tekniker - teckning, akryl, oljepastell och lera. 

I Idas kurs så få barnen utveckla sina konstnärliga förmågor för att gå loss i fantasins värld. Där kommer de att utforska olika måleritekniker och skulptur på ett lekfullt sätt.
Om barnen vill så gör Ida gärna en miniutställning ihop med dem mot slutet av kursen där barnen kan få visa upp vad de har gjort.
 

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
I Idas kreativa värld så arbetar hon utifrån drömmar och fantasier, inspirerat från henne barndom. Det kan vara minnen, känslor, olika djur och föremål där hon testar olika tekniker och material.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursavgiften.

Bra att vet
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatisk blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Har ditt barn behov att du som förälder är med på konstskolan vänligen meddela detta innan i annat fall sker undervisningen utan föräldrar.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.


Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Konstskola för unga 8-12 år.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konstskola för unga 8-12 år!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner