Inga recensioner än

Keramik, förälder-barn

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
24 timmar
Pris
3 595 SEK
Nästa kurstillfälle
6 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
3 595 SEK
Nästa kurstillfälle
6 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Detta är en kurs som riktar sig till dig som är förälder och som vill göra något så roligt som keramik tillsammans med ditt barn.

Detta är en kurs som riktar sig till dig som är förälder och som vill göra något så roligt som keramik tillsammans med ditt barn.

INNEHÅLL
Keramik är mer än att dreja. Du får även lära dig de olika teknikerna som tumma, kavla, ringla och dekorera. Glasering är en konst i sig och kan ge väldigt olika resultat. Vi går igenom grunderna i glasyr teknik.

Arbetet är fritt och hänsyn tas till deltagarnas önskemål och förväntningar.

UPPLÄGG
Ni får lära er grunderna inom keramiken där drejning ingår. Kursen erbjuder er fritt arbete med hjälp av olika tekniker: tumma, kavling, ringla, skulptera, dreja och glasering.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Denna kurs riktar sig till nybörjare och till dig som har tidigare erfarenhet av keramik. Du arbetar fritt med leran och du som är nybörjare får en genomgång av de olika grundteknikerna. Allt utgår ifrån deltagarens behov och nivå.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kostnad för lera tillkommer. Priset ligger idag på 95:-/kg (inklusive glasyr och bränning). Vi använder oss av stengodslera som sintrar (blir tät vid bränning och kan hålla vätska) bra.

BRA ATT VETA

Kurspriset gäller för ett barn 7-13 år och en vuxen. För att veta hur många som är anmälda på kursen så ber vi er att skriva barnets personnummer och för-och efternamn i noteringar när ni anmäler er.
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer om utbildningen? Kontakta Josefine Östberg, tel 031 755 14 94 eller josefine.ostberg@medborgarskolan.se 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 oktober, 2023

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Keramik, förälder-barn och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights