Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Juniorkockarna från 10 år (höstlov)

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
4 timmar
2020-10-28 09:30
275 SEK

Kursbeskrivning

Bli ett riktigt matlagningsproffs på höstlovet! Kom och lär dig en massa nya knep i köket och laga roliga och spännande rätter, samtidigt som du får träffa nya vänner som också gillar att laga mat.

Om kursen
Vi träffas under en förmiddag och lagar olika mellanmål och rätter som vi sedan kan variera och experimentera hemma i våra egna kök. Vi provsmakar givetvis alla rätter i slutet av kurstillfället så att du är mätt och belåten när du lämnar kursen.

För vem
För dig som är 10 år eller äldre och gillar att laga mat. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Hans har över 40 års erfarenhet från Hotell- och Restaurang, både som anställd och som egenföretagare och han har jobbat som kursledare på Medborgarskolan sedan 2000.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Råvaror ingår i kursavgiften. Ta med förkläde, diskhandduk och burk/matlåda ifall det blir mat över. Du får utskrivna recept efter kursens slut. 

Bra att veta
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatisk blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Juniorkockarna från 10 år (höstlov).

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Juniorkockarna från 10 år (höstlov)!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner