Visa kurser.se som: Mobil

Juniorbagarna från 8 år (sportlov)

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Skövde
3 timmar
2020-02-11 14:00
245 SEK

Kursbeskrivning

Varför inte passa på att bli bakproffs under höstlovet? Kom och lär dig en massa nya knep i köket och träffa nya vänner som gillar att baka.

För vår planering behöver vi din anmälan senast söndag 9/2.

Om kursen
Vi bakar olika sorters kakor och lär oss grundrecept som vi kan variera och experimentera med hemma i våra egna kök efter kursen. Vi fikar givetvis tillsammans det vi bakat innan vi går hem.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ingredienser för bakningen ingår i kursavgiften. Du får utskrivna recept efter kursens slut. Ta med förkläde och diskhandduk samt kakburk ifall det blir något gott att ta med hem.

Viktigt!
Meddela eventuella allergier vid anmälan till kursen, använd meddelanderutan.

Personer med långt hår uppmanas även gärna att ha det uppsatt eller flätat av hygeniska skäl.

Bra att veta
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatisk blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böckerhos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Juniorbagarna från 8 år (sportlov).

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Juniorbagarna från 8 år (sportlov)!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner