Inga recensioner än

Julens bästa desserter

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
4 timmar
Pris
1 895 SEK
Nästa kurstillfälle
5 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
1 895 SEK
Nästa kurstillfälle
5 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du tröttnat på ris a la Malta, saffranspannkaka och äggost? I så fall är detta kursen för dig. Här får du lära dig laga nya spännande desserter med ”juliga” smaker. Vackra desserter som garanterat kommer imponera på dina gäster, både när det gäller smak och design.

Innehåll
Vad sägs om en julig kolamousse med pepparkaka och lingon? Eller en krämig clementinpannacotta med krispig solroskrokant och mörk choklad? Eller varför inte en crème brûlée med saffran och kardemumma, toppad med pistagenötter och vit choklad?

För vem
Denna kurs passar alla 

Kursledare
Josefin är modedesignern som har en stor passion för både mat & bakning. Idérik och kreativ med stor känsla för både smaksättning och formgivning. Har bakat och lagat mat sedan barnsben och spenderar all sin lediga tid i köket. Har även i yngre år jobbat på lunchrestaurang, samt på hotell och konditori. Driver kontot ”matochkarlek” på Instagram där jag delar med mig av mina recept från världens alla hörn. En kul merit är en tredjeplats i Hemmets Journals Bull-SM med mina ”knapriga knäckiga kanelbullar”

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mat och materialkostnad är inkluderad i den totala kursavgiften.
Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 december, 2023

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Julens bästa desserter och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights