Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Italienska turistkurs för nybörjare intensiv

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
6 timmar
2020-10-17 09:30
695 SEK

Kursbeskrivning

Förbered dig inför din resa till Italien! I denna intensiva turistkurs i italienska används suggestopedi som arbetssätt.

Innehåll
I denna endagskurs lär vi oss med hjälp av aktiviteter som stimulerar olika sinnen. Vi kommer t ex att använda oss av rollspel, lek och rörelse. Under dagen fikar vi och äter även en lätt lunch tillsammans.
Kursen fokuserar på enkla fraser i vardagliga situationer som turist. Vi går igenom hälsningsfraser, räkneord, fråga pris och tider, äta och beställa på caféer och restauranger, fråga efter vägen m m. Vi väver även in kulturella skillnader som är bra att känna till.

En lördag, ett kurstillfälle, kl 09.30-14.00.

För vem
Kursen vänder sig till dig som inte har läst italienska tidigare och som vill lära dig fraser för vanliga samtalssituationer som en resenär möter. Fokus ligger på att tala språket.

Kursledare
Kursledaren kommer från norra Italien. Är utbildad lärare i bl a italienska och har mångårig erfarenhet av undervisning.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för fika och lätt lunch ingår i kursavgiften.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller lokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker. 

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska turistkurs för nybörjare intensiv.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska turistkurs för nybörjare intensiv!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner