Italienska - konversationskurs

Längd
20 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till vår italienska konversationskurs där vi dyker in i världen av böcker. Här kommer vi att prata och diskutera på italienska om de böcker vi läser, utforska berättelser, författare och litterära teman. Gör dig redo att utveckla din italienska språkfärdighet samtidigt som du utforskar en fantastisk värld

Innehåll

En kurs för dig som har en del förkunskaper inom det Italienska språket och känner dig bekväm i att läsa och diskutera i grupp. Vi kommer på denna kurs läsa av ledaren utvalda böcker/stycken som vi sedan diskuterar i grupp för att på så vis utveckla vår kapacitet att konversera på det Italienska språket.

Upplägg

Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Inget uppehåll är planerat under dessa 10 veckor.

Förkunskap

Denna språkkurs är en fortsättningskurs för dig som ligger på nivå A2/B1 och är bekväm med att prata på Italienska i grupp.

Är du osäker på vilken nivå du ligger i din språkutveckling? Läs mer om Europarådets nivåskala och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala

Kursledare

Kursledare för den här kursen är Pauline Beemsterboer som har bott 30 år i Rom, Italien. Hon har många års erfarenhet av att undervisa italienska på alla nivåer, båda på grund- och gymnasieskola som mentor på universitetet och som privatlärare. Hon pratar sex språk och har filosofie kandidat i franska och filosofie magister i italienska. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och arbetar utifrån Medborgarskolans kärnvärden.

Kursmaterial

Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Ledaren kommer att välja vilka böcker gruppen ska läsa och rekommendera vart man kan låna eller köpa dessa. Övrigt material kopieras upp utav kursledaren. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Parkering finns i nära anslutning till kurslokalen
  • Undvik att använda starka dofter på grund av allergier. 

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
  • Utebliven närvaro eller utebliven betalning gäller INTE som avbokning!

Medborgarskolan och folkbildning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 september, 2024

  • Kurs
  • Varberg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska - konversationskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights