Hundkurs - Inkallning

Medborgarskolan Väst, i Kungsbacka
Längd
5 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
21 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
21 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

För att du och din hund ska trivas tillsammans och ha en god kommunikation är det en bra idé att träna din hund att följa kommandon.

Innehåll
Kursen går en gång i veckan under fem sammankomster på samma dag och tid. Den första träffen har vi en teoretisk genomgång utan hund i Medborgarskolans lokaler och resterande sammankomster hålls utomhus med praktiska övningar. Övrig teori sker i form av diskussioner och frågestunder under den praktiska träningen.

För vem
Det är bra om du har gått en valpkurs med din hund tidigare men det är inget krav. Viktigast är att hunden fungerar i grupp med andra hundar.

Kursledare
Denna kurs leds av Maria Frick.
Maria är uppväxt i valplådan och arbetar till vardags som vårdhundförare i äldrevården.
Hon har erfarenhet av att leda flera olika sorters kurser med och för hundar, och har ett genuint intresse för hundens vilja att arbeta.
Vid sidan av utbildar hon sig till lärare inom djurvård - hund.

Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med dig det du behöver för att kunna föra din hund. Vid behov kommer kursledaren att dela ut kopior med lämpliga texter, bilder och diagram. Vi kommer att vara en stor del utomhus så anpassa din klädsel efter rådande väderlek.

Bra att veta
Din hund ska vara frisk och välrastad när den kommer till kursen samt vara försedd med de vaccinationer som krävs enligt SKK:s rekommendationer.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 mars, 2024

  • Kurs
  • Kungsbacka

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Hundkurs - Inkallning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights