Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Trollhättan
16 timmar
1 595 SEK

Kursbeskrivning

Hormonyoga är en mjuk och meditativ yoga som balanserar hormonsystemet och nervsystemet samt gör att du känner dig vital och full av energi.

Utifrån rådande läge har vi begränsat antalet deltagare på kursen till max 6 deltagare.

Innehåll
Yoga för hormonsystemet är ett verktyg för alla kvinnor i livets alla faser. Hormonyoga är framtagen från medicinsk yoga, som i sin tur har utvecklats från Kundaliniyoga. Detta är en mjuk och meditativ yoga som balanserar hormonsystemet och nervsystemet. Hormonbalans är viktigt för både kropp och sinne, för att vi ska må bra. Hormonbalans gör också att vi känner oss vitala och fulla av energi.

För vem
Du anpassar övningarna efter din egen förmåga så inga förkunskaper krävs. Vid graviditet däremot är det många övningar som inte är lämpliga att utföra utan vi rekommenderar kurs i gravidyoga.

Kursledare
Camilla Fogelgren är Internationellt certifierad enl KRI. Hon har utövat Kundaliniyoga i drygt 10 år och har ett stort intresse av både fysisk och mental hälsa. 

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mjuk ledig klädsel och barfota rekommenderas. Medtag en fast kudde att sitta på och en filt. Yogamatta finns att låna.

Anpassningar under pandemin
För att du ska känna dig trygg att delta, har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att förhindra smittspridning. Därför ber vi dig att endast delta när du är fullt frisk, tänka på handhygienen samt hålla avstånd till andra. Tack för visad hänsyn!

Bra att veta
Omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala kursen? Ange detta i meddelandefältet vid anmälan.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hormonyoga.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hormonyoga!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner