Visa kurser.se som: Mobil

Helgkurs i västafrikansk dans för nybörjare

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
4 timmar
2021-10-30 11:30
795 SEK

Kursbeskrivning

På denna härliga helgkurs i västafrikansk dans för nybörjare utforskar vi västafrikanska rytmer från Togo, Benin och Ghana och dansar till ledarens egeninspelade musik. Rör på kroppen, träna koordination och ha roligt ihop!

Innehåll
På denna helgkursen utforskar vi västafrikanska traditionella rytmer från Togo, Benin o Ghana. Vi dansar till originalmusik.

Du får prova på grundsteg i den västafrikanska dansen, samtidigt som du rör på hela kroppen och tränar koordination. Vi lär oss enkel koreografi och dansar tillsammans . Inga förkunskaper krävs .Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Denna helgkurs leds av Julien Djenke som är dansare, koreograf och musiker från Togo. Han har undervisat mycket i Sverige och i Togo . Vi dansar i träningskläder och barfota eller med träningsskor. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Kursmaterial
Bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i eller dansa barfota.

Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Dusch och omklädningsrum finns i lokalen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Helgkurs i västafrikansk dans för nybörjare.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Helgkurs i västafrikansk dans för nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner