Visa kurser.se som: Mobil

Gitarrkurs, barn/ungdom 12-14 år

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Halmstad
4 timmar
2020-03-24 18:00
795 SEK

Kursbeskrivning

Denna kurs riktar sig till dig som är helt nybörjare. Kom och lär dig spela gitarr med andra barn/ungdomar i en mindre grupp.

Innehåll
Tillsammans med en gitarrledare utvecklar gruppen sin musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Innehållet utformas i samråd mellan kursledaren och deltagarna för att alla ska få möjlighet att lära sig så mycket som möjligt. Vi tränar på melodier, ackord mm.

Upplägg
Kursen får en gång i veckan på samma dag och tid. Undervisningen sker i grupp tillsammans med en ledare. Varje sammankomst omfattar 1x45 minuter.

Förkunskaper
För dig som är helt nybörjare.

Kursledare
Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med egen gitarr och gärna önskemål på låtval.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gitarrkurs, barn/ungdom 12-14 år.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gitarrkurs, barn/ungdom 12-14 år!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner