Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Gitarr, enskild undervisning, 7 ggr á 40 min

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Halmstad
7 timmar
2 450 SEK

Kursbeskrivning

Vi erbjuder privatlektioner i gitarr där undervisningen anpassas efter dina förkunskaper. Tider på tisdagar enligt överenskommelse. Uppge alltid om du spelat tidigare, om du deltagit i en kurs eller om du är självlärd. Lektionerna är á 40 minuter. Undervisningen vänder sig både till barn (från 10 år) och vuxna.

INNEHÅLL
Vi arbetar inte efter någon förutbestämd kursplan utan varje elev bestämmer själv i samråd med läraren hur innehållet och upplägget skall se ut. Våra lärare anpassar lektionerna helt efter elevernas behov och önskemål. Du behöver ha en gitarr med dig.

Vi träffas 4 gånger på 40 minuter per gång, veckorna är i en följd om inte annat är överenskommet.
Kursen startar fortlöpande under året. 

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs, meddela om du spelat innan.

KURSLEDARE
Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

KURSMATERIAL
Du behöver ha en gitarr med dig. Eftersom varje elev själv väljer hur undervisningen skall se ut, så finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. En del elever har redan en bok som de tar med sig, andra väljer att köpa någon av de böcker som ledaren rekommenderar och vissa struntar helt i böcker. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som bäst passar dig!

BRA ATT VETA
Var vänlig uppge typ av gitarr (EL/Akustisk) samt önskad tid när du anmäler dig. Anger du flera olika alternativ så har du större chans att få en tid som passar.
Vid frånvaro är det viktigt att i god tid höra av sig till oss på Medborgarskolan eller direkt till ledaren och meddela detta. Uteblir man från en lektion utan föranmälan, räknas lektionen som förbrukad.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart eller efter överrenskommelse.
Vill du delbetala kursen skriver du det i meddelandefältet vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gitarr, enskild undervisning, 7 ggr á 40 min.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gitarr, enskild undervisning, 7 ggr á 40 min!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner