Visa kurser.se som: Mobil

Franska inför resan för nybörjare

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
10 timmar
2020-02-27 18:00
825 SEK

Kursbeskrivning

Förbered dig inför din resa till Frankrike. Kursen Franska inför resan vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare.

Innehåll
Vi reser i fantasin - bor på hotell, tittar på sevärdheter, shoppar och äter ute på barer och restauranger. Med reseparlören "Franska på resan" övar vi vanliga samtalssituationer som turisten möter på resan. Varje lektion är uppbyggd kring ett tema. Någon djupdykning i grammatik görs inte, utan språket lärs främst in på gehör.

Kursen omfattar 5 kurstillfällen (2 lektioner/tillfälle).

För vem
Kursen vänder sig till dig som inte har läst franska tidigare och som vill lära dig fraser för vanliga turistsituationer som en resenär möter. Fokus ligger på att tala språket.

Kursledare
Kursledaren har bott, studerat och arbetat i Frankrike i närmare 30 år och har mångårig erfarenhet av undervisning.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften.
Mer info om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller lokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker. 

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Franska inför resan för nybörjare.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Franska inför resan för nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner