Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs digitalkamera, grundkurs ungdom 12-18 år

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
18 timmar
2019-09-18 17:15
1 675 SEK

Kursbeskrivning

En kurs för dig som vill lära dig mer om hur din digitalkamera fungerar och hur man tar bättre bilder

En kurs för dig som vill lära dig mer om hur din digitalkamera fungerar och hur man tar bättre bilder. Vi går igenom kamerans grundläggande funktioner och du lär dig hur du med enkla knep kan åstadkomma bättre bilder.

INNEHÅLL
Hur fungerar en systemkamera? Vad är bländare, slutare, brännvidd, ISO och skärpedjup, vitbalansering och JPEG? Du får lära dig grunderna i bildkomposition och kamerans funktioner, hur du använder dem, hur ljuset påverkar bilden samt begrepp som histogram, vitbalans, bländare, skärpedjup, slutartid, ISO och brus.

UPPLÄGG
Vi varvar teori och praktik och gör uppgifter både på lektionstid och däremellan. Varje vecka får du med dig en uppgift som vi tillsammans diskuterar på lektionen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE

Barthélémy Garcia föddes i Pertuis, Frankrike, men har sedan 2011 varit bosatt i Göteborg. Även om de mest avgörande ögonblicken av hans konstnärlig praktik ägt rum i Sverige, så är han fortsatt påverkad av att tidigare ha studerat konsthistoria och arkeologi i Aix-en-Provence. Han tog sin kandidat och masterexamen vid Akademin Valand i Göteborg.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Vi rekommenderar att du har en digital systemkamera eller digital kompaktsystem kamera och tillhörande instruktionsbok som du tar med.


BRA ATT VETA
Kontrollera att din kamera har manuella inställningsmöjligheter innan du anmäler dig till kursen
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs digitalkamera, grundkurs ungdom 12-18 år.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotokurs digitalkamera, grundkurs ungdom 12-18 år!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner