Foto-digital systemkamera, fördjupning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
12 timmar
2023-05-06 19:45
1 995 SEK

Kursbeskrivning

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att gå vidare från nybörjarnivån. Vi gör kortare repetitioner av kamerans funktioner utifrån gruppens sammansättning, men fokus ligger mer på bilderna än på tekniken

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att gå vidare från nybörjarnivån.Vi gör kortare repetitioner av kamerans funktioner utifrån gruppens sammansättning, men fokus ligger mer på bilderna än på tekniken. Kursen vill inspirera dig att gå vidare i ditt fotograferande.

INNEHÅLL
Under kursen arbetar vi vid varje kurstillfälle med uppgifter som hjälper dig att utveckla både ditt tekniska kunnande och ditt personliga bildskapande. Vi övar på att fotografera i olika ljusförhållanden och situationer. Vi varvar teori med praktiska övningar och du får alltid en uppgift med dig hem.

UPPLÄGG
Kursens fokus ligger på bilden och på att utveckla din förmåga och medvetenhet för att genom tekniken skapa den bild och det tekniska resultat du vill ha.

FÖRKUNSKAPER
Du kan hantera din kamera och är förbi auto-läget.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Vi rekommenderar att du har en digital systemkamera och tillhörande instruktionsbok som du tar med.

BRA ATT VETA
Kontrollera att din kamera har manuella inställningsmöjligheter innan du anmäler dig till kursen
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Foto-digital systemkamera, fördjupning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Foto-digital systemkamera, fördjupning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner