Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Föreläsning: Smartare kommunikation

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
1 timme
2020-09-10 18:00
349 SEK

Kursbeskrivning

Det finns många olika sätt att öva upp förmågan att kommunicera smartare, i den här föreläsningen kommer flera handfasta tips att delas ut.

Innehåll
Något vi gör dagligen är att kommunicera, på ett eller annat sätt. Vilket beteende vi uppvisar är något som i vissa fall sker per automatik beroende på vår tidigare erfarenhet. För att lyckas få goda resultat i sina relationer och sin kommunikation är självinsikt en central del, först då kan vi reflektera och öka vår förmåga att få starka och tillitsfulla relationer.

Det finns många olika sätt att öva upp förmågan att kommunicera smartare, i den här föreläsningen kommer flera handfasta tips att delas ut. Bidraget vi själva kan göra för att få leva i en trevligare värld börjar hos oss själva och att utveckla sin samtalsstil i en positiv riktning kan bara göra gott, så ta chansen!

Föreläsare
Yvette Palm är beteendevetare och mental tränare med en utgångspunkt från artistbranschen. Hon har varit professionell sångerska sedan unga år och har en spännande men också turbulent livsresa bakom sig. Genom egna erfarenheter och vetenskapligt underbyggd forskning ger hon sina kursdeltagare en intressant och utvecklande upplevelse genom kursen. Mycket energi och inspiration utlovas!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande.

Alla kursstarter/föreläsningar är preliminära. Du får en kallelse till föreläsningen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning: Smartare kommunikation.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsning: Smartare kommunikation!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner