Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Föreläsning: Skapa vägen till framgång genom rätt mindset.

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
1 timme
2020-11-11 18:00
295 SEK

Kursbeskrivning

Vårt mindset har en stor påverkan på vårt liv - vad vi vill och om vi lyckas nå våra mål.

Innehåll

Ett annat ord för självuppfattning är mindset. Vårt mindset har en stor påverkan på vårt liv - vad vi vill och om vi lyckas nå våra mål. Studier har visat att det är vårt mindset som till stor del hindrar oss människor att förverkliga vår potential.

Att förändra sitt mindset kan få djupgående effekter i livet. Under den här föreläsningen kommer ni få verktyg att kunna förändra ert mindset så ni lättare kan utveckla er potential, våga ta er an utmaningar och därmed öka möjligheten att nå dit ni vill


Föreläsare

Isabelle Johansson är utbildad beteendevetare och psykologisk coach. Speciellt inriktad i positiv psykologi (gren inom psykologin som handlar om människors välmående). Föreläser bl.a. på Göteborgs Universitet och personalgrupper. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande.

Alla kursstarter/föreläsningar är preliminära. Du får en kallelse till föreläsningen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning: Skapa vägen till framgång genom rätt mindset..

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsning: Skapa vägen till framgång genom rätt mindset.!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner