Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Föreläsning: ”En naken ingenjör”?

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
1 timme
2020-09-17 18:30
395 SEK

Kursbeskrivning

Lever du som du vill eller som du lärt dig? Det här är en personlig livsberättelse med stor igenkänningsfaktor som berör på djupet.

Innehåll 

Under tre år förändrade jag mitt liv på ett radikalt sätt. Genom att riva muren och tillåta mig att vara sårbar kunde jag övervinna de gamla rädslor och tankar som hindrat mig från att leva fullt ut. I föreläsningarna delar jag naket med mig av personliga händelser från de tre omvälvande åren. Det är en öppen och personlig resa som jag bjuder på, från mina innersta känslor, de mörka tankarna och hopplösheten till styrkan jag fann inom mig. Det personliga varvas med reflektioner utifrån de insikter jag har idag, vilket gör detta till en dynamisk och insiktsgivande berättelse som utspelar sig bakom muren hos en vanlig svensk man.

Material

Efter föreläsningen finns det möjliget att köpa Thomas Andersons bok, Sårbar man – vägen till inre styrka, till ett förmånligt pris.

Föreläsare

Thomas Anderson är författare till boken, Sårbar man - vägen till inre styrka. Han är utbildad civilingenjör, arbetat på Volvo och som managementkonsult. Han har lång erfarenhet av globala projekt, digitalisering och förändringsledning. Nu driver han eget företag med fokus på människor och företag i förändring. Han erbjuder föreläsningar, workshops, förändringsledning och individuella samtal.

Vill du veta mer om Thomas innan föreläsningen?

  • Se avsnittet med hans deltagande i Malou – Efter tio - https://youtu.be/d3vd9K_lixs
  • Lyssna på Friskvårdspodden om ”Den nakne ingenjören” https://poddtoppen.se/podcast/1405772054/friskvardspodden-med-kajsa-asp-anna-krantz/den-nakne-ingenjoren-thomas-anderson
  • Läs om Thomas http://www.ingenjoren.se/2019/10/07/varning-for-den-manliga-normen/

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande. Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Medborgarskolan som studieförbund gör inte anspråk på att kunna behandla eller diagnosticera. Vi erbjuder forum för folkbildande aktiviteter och uppmuntrar till dialog, interaktion och reflektion. Denna föreläsning bygger på föreläsarens egna erfarenheter.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning: ”En naken ingenjör”?.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsning: ”En naken ingenjör”?!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner