Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Fjärilsdrömmar - om sårbarhet, sorg och om att våga leva helhjärtat

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
2 timmar
2020-10-21 18:00
350 SEK

Kursbeskrivning

Föreläsning om högkänslighet och gränssättning, livets sårbarhet, förlust, kris och sorg baserat på boken Fjärilsdrömmar som är fortsättningen på första boken Orkidébarnet.

Om föreläsningen
Författaren Charlotta Lagerberg-Thunes berättar om sin nya bok Fjärilsdrömmar - uppföljaren till Orkidébarnet om HSP och gränssättning, om livets sårbarhet och vägen till att leva helhjärtat.

Föreläsningen tar upp högkänslighet och gränssättning, sårbarhet, förlust, kris och sorg. Men också utmattningsdepression och upprepningstvång, och om hur man reser sig stark igen för att våga leva helhjärtat.

För vem
Föreläsningen riktar sig till personer som kanske står i ett vägskäl eller lider av utmattningsdepression, personer som arbetar med människor, personer som vill lära sig mer om sårbarhet och högkänslighet, människor som arbetar eller befinner sig i kris eller omställning, och som är intresserade av beteendevetenskap, psykologi, hälsa, kropp och själ eller välmående.

Föreläsare
Charlotta Lagerberg-Thunes är författare, föreläsare och beteendevetare med en bakgrund inom socialt arbete, BRIS och skola och hon har skrivit femton böcker både för barn och vuxna. Hon har varit med i flera poddar och hennes signum är att ge ut böcker som vidrör själen.

Charlotta har fått flera utmärkelser, dels från Sveriges Författarfond, dels från Sveriges Läromedelsförfattares förbund SLFF samt ett utanförskapspris som eldsjäl genom Skandiastiftelsen Idéer för livet. Hon korades till årets driftigaste HSP-person år 2017 och 2018 genom HSP Sweden. 

Mer information om Charlotta hittar du på hennes hemsida: www.charlottalagerbergthunes.se och vill ni se på hennes övriga verk: www.popcornmannenpoppe.se

Uttalande om föreläsningen:

- Mycket bra!

- Postiv och entusiastisk föreläsare

- Föreläsaren var mycket bra engagerad, mycket bra retorik, röst och dialog.

- Tack för en givande föreläsning med många nya infallsvinklar!

- Fint att blanda bokens innehåll, fakta och egna erfarenheter. Extra bra när föreläsaren berättar om egna erfarenheter.

- Föreläsaren är lugn, lyssnade in publiken, Bra att föreläsaren blandar lättsamhet med allvar.

- Väldigt imponerande hur föreläsaren sätter in boken i ett djup genom att spinna vidare på händelserna och det blir mer.

Bra att veta
Du får en kallelse till föreläsningen ca 1-2 veckor innan.

Föreläsningen är ca 1,5 timma lång med 15 min paus. Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Köpt biljett återlöses ej.

 

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fjärilsdrömmar - om sårbarhet, sorg och om att våga leva helhjärtat.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fjärilsdrömmar - om sårbarhet, sorg och om att våga leva helhjärtat!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner