Visa kurser.se som: Mobil

Elbas, parundervisning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
10 timmar
2 095 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig grunderna i elbas, teknik och elbasens toner. Här spelar du i par med någon, syskon, förälder eller kompis. Perfekt för dig som inte vill spela själv och inte heller i grupp.

Innehåll
Du kommer få spela enklare låtar och baskomp och du får lära dig att spela efter tabulatur och efter ett tag även noter.

Undervisningen sker i par och lektionerna skräddarsys utefter dina önskemål, kunskaper och behov. Varje kurstillfälle är 45 minuter under 10 veckor.  

För vem
Kursen vänder sig både till dig som är helt nybörjare och dig som spelat tidigare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Anders Bergström har många års erfarenhet som musiklärare och att undervisa i gitarrspel. Han har jobbat som kursledare på Medborgarskolan sedan 1997.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag elbas och förstärkare. Kostnad för kursmaterial tillkommer. Mer info om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Elbas, parundervisning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elbas, parundervisning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner