Inga recensioner än

Dragspel (kromatiskt), Enskild undervisning

Medborgarskolan Väst, i Kungälv
Längd
5 timmar
Pris
2 845 SEK
Längd
5 timmar
Pris
2 845 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Minst en gång om året råder stor brist på dragspelare runt midsommarstången. Detta är bara ett av många goda skäl att börja spela dragspel. Ett anrikt instrument som passar lika bra till traditionella visor som den senaste radio-dängan. En grundkurs för den som är helt ny rekommenderas starkt.

Innehåll
Traditionellt undervisas dragspel via boken “Spela dragspel med Lars Holm” men kan även läras ut efter andra böcker eller gehör med låtar efter önskemål. Lektionerna kommer bestå  av återkommande tekniska övningar, repertoarspel och ergonomi. Kursen avser både dragspel med knapp- och klaviatursystem (Ej durspel). Lektionerna är 45 minuter långa och sker under dagtid. 

För vem
För nybörjare och dig som spelat lite grann. 

Kursledare
Karl  är en utbildad musiklärare vid Högskolan för Scen och Musik. Han har ett stort intresse för många olika områden inom musik och värdesätter kreativitet och samspel högt. Förutom bas spelar han dragspel, gitarr, sång, trummor och piano samt ägnar mycket tid åt låtskriveri och inspelning. Förutom sin utbildning har Karl ett pedagogiskt engagemang i musiklägret Ethno och improvisationsorkestern SHO. Karl undervisar med målet att eleven genom sitt musicerande ska få det så roligt som möjligt och lust att spela så mycket som möjligt.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Efter anmälan blir du kontaktad av kursledaren för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Medtag eget instrument. 

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dragspel (kromatiskt), Enskild undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights