Inga recensioner än

Dragspel, intresseanmälan

Medborgarskolan Väst, i Vänersborg
Längd
12 timmar
Pris
1 150 SEK
Längd
12 timmar
Pris
1 150 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på att lära dig spela Pianodragspel? Här kan du göra en intresseanmälan!

Är du nyfiken på att lära dig spela Pianodragspel? Pianodragspel är ett dragspel där höger hands klaviatur liknar ett piano.
Vi spelar i grupp och lär oss att spela efter både noter och på gehör. Och naturligtvis har vi spelglädjen i fokus!

Vi vill med detta se om det finns intresse för dragspel för nybörjare eller "falska" nybörjare men även till dig som vill utveckla ditt spel eller förbättra din notkunskap.

Kursen är tänkt att gå en gång i veckan med preliminär start i mitten av oktober. Dag och tid bestäms när vi ser att vi kan starta grupper.
Du behöver ha med dig eget pianodragspel till kursen!

Välkommen med din intresseanmälan! Vi kontaktar dig i september när vi ser om vi kan få ihop en grupp eller inte. Din intresseanmälan är naturligtvis kostnadsfri och icke bindande. Erbjudande om kurs kommer när vi ser om vi får ihop en grupp. 

Notera gärna i intresseanmälan om du är nybörjare eller har spelat dragspel tidigare. Är intresset stort försöker vi att ordna kurser på olika nivåer.

Kursledare
Robert lärde sig spela klassiskt piano i unga år. I ungdomen blev det spel med dansband på turné (piano och orgel). Och för ca 25 år sedan började han att spela pianodragspel. Är idag fritidsmusiker som underhåller.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dragspel, intresseanmälan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights