Visa kurser.se som: Mobil

Dans och rörelseglädje

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Halmstad
5 timmar
2020-02-26 09:30
295 SEK

Kursbeskrivning

Olika dansstilar till härliga rythmer. Enkla steg och rörelser som ger cirkulation i kroppen och glädje i själen!

Innehåll
Dansen och svårighetsnivån anpassas efter gruppen. Enkla stegkombinationer för hela kroppen som du enkelt följer med på till härlig musik.

För vem
Du behöver inga förkunskaper, allt efter egen förmåga.

Kursledare
Marita älskar all rörelse till musik och är uppvuxen på en dansbana. Hon har dansat allt från gammaldans till modern dans och har lång erfarenhet i att leda grupper. Marita är uppvuxen i Våxtorp och har varit aktiv hela livet och vill inspirera andra till ett rörligt och aktivt långt liv.

Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Bra att veta
Ta med: Sköna skor eller så dansar du barfota och en vattenflaska ett ett hett tips!
Möjlighet till fortsättning ytterligare 5 veckor direkt efter kursavslut.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.                                    

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Dans och rörelseglädje.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Dans och rörelseglädje!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner