Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Trollhättan
6 timmar
2019-10-13 10:00
495 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Clean eating är precis vad det låter som, ren och hälsosam mat som lagas från grunden av bra råvaror. Maten är fri från tillsatser, konstgjorda smakämnen, gluten och vitt socker.

Om kursen
Kursen börjar med en kort och enkel presentation av clean eating och vilka fördelar den kan ha för hälsan. Du får information och kunskap för att själv kunna laga denna goda och hälsosamma mat hemma. Vi lagar mat i mindre grupper och tillsammans skapar vi en buffé av fantastiskt goda maträtter och bakverk. Efteråt äter vi tillsammans, vi utvärderar rätterna och recepten.

För vem
Kursen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Wibecke har ett starkt brinnande intresse för hälsosam matlagning, hon älskar att experimentera i köket och använder sig av spännande och bra råvaror i sin matlagning.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 200 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med förkläde och diskhandduk. Du får utskrivet recept och en härlig doggybag av de läckerheter som blir över.

Du får ett recepthäfte som innehåller alla de rätter vi kommer att laga, samt en härlig doggybag av de läckerheter som blir över.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Clean eating.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Clean eating!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner