Visa kurser.se som: Mobil

Autoimmuna protokollet – ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
2 timmar
2020-03-04 18:30
350 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en hälsosam kosthållning. Mia Vikander guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren, naturlig mat!

Om föreläsningen
I föreläsningen får du ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon har genom det autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Chrons, och är idag helt symptom- och medicinfri.

Mia berättar om hur hon hjälpt kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning.

Det autoimmuna protokollet är en elimineringskost som kan hjälpa kroppen att läka från olika typer av kroniska inflammationer genom att stötta och balansera immunförsvaret. I den här föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du startar, anpassar och genomför det autoimmuna protokollet. Föreläsningen vänder sig till dig som har problem med inflammation, en krånglande mage, allergier eller någon typ av autoimmun sjukdom. Du får också praktiska tips om AIP-kost och förståelsen för hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer. 

För vem
Detta är en fortsättning på föreläsningen "Kosten som hjälper kroppen att läka" men det är inget krav att du varit på den. Den vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
 
Efter föreläsningen får du med dig kostupplägg på paleokost och det autoimmuna protokollet.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Bra att veta
Du får en kallelse till föreläsningen ca 1-2 veckor innan.

Föreläsningen är ca 1,5 timma lång med 15 min paus. Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Köpt biljett återlöses ej.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Autoimmuna protokollet – ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Autoimmuna protokollet – ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner