Inga recensioner än

Asiatiska köket

Medborgarskolan Väst, i Trollhättan
Längd
6 timmar
Pris
595 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar
Pris
595 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Följ med på en matresa genom Asien där du får lära dig laga spännande rätter på ett enkelt och roligt sätt.

Innehåll
Kursen innehåller asiatisk matkultur, kunskap om kryddor och hur dessa används och förvaras. Deltagarna arbetar i grupper och lagar tillsammans en buffé av olika rätter. Målet är att du ska kunna experimentera och tillaga exotisk asiatisk mat i ditt egna kök med de kryddor och recept du lärt dig från kursen. Efteråt äter vi tillsammans, utvärderar rätterna och diskuterar recept.

För vem
Kursen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Line Olsson har utbildning inom Hotell och restaurang, sedan har hon jobbat några år i Norge inom det Asiatiska köket och även på Ritz konditori. Hon har kurser för både barn och vuxna, och förutom Asiatiska köket har hon även kurser i Juniorkockarna och Juniorbagarna. Hon har stor passion för matlagning och bakning och hon gillar att träffa nya människor.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 250 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med förkläde, diskhandduk och burkar/matlådor om det blir mat över. Du får utskrivet recept vid kurstillfället.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 september, 2023

  • Kurs
  • Trollhättan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Asiatiska köket och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights