Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Asiatiska köket

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
6 timmar
2020-10-11 10:00
495 SEK

Kursbeskrivning

Följ med på en matresa genom Asien där vi lär oss laga spännande rätter på ett enkelt och roligt sätt.

Om kursen
Kursen innehåller asiatisk matkultur, kunskap om kryddor och hur dessa används och förvaras. Deltagarna arbetar i grupper och lagar tillsammans en buffé av olika rätter. Målet är att man ska kunna experimentera och tillaga exotisk asiatisk mat i sitt egna kök med de kryddor och recept man lärt sig från kursen. Efteråt äter vi tillsammans, utvärderar rätterna och diskuterar recept.

För vem
Kursen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Lien har utbildning inom Hotell och restaurang, sedan har hon jobbat ett par år i Norge inom det Asiatiska köket och nu jobbar hon på Ritz konditori. Hon har kurser för både barn och vuxna, och förutom Asiatiska köket har hon även kurser i Juniorkockarna och Juniorbagarna. Hon har stor passion för matlagning och bakning och hon gillar att träffa nya människor.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 100-150 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med förkläde, diskhandduk och burkar/matlådor om det blir mat över. Du får utskrivet recept vid kurstillfället.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Asiatiska köket.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Asiatiska köket!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner